Analyse


D&L Concepts heeft een eigen werkwijze voor uw grootkeuken. Bij het begin van elk project bekijken we de bouwkundige mogelijkheden en haalbaarheid van de installatie. U kan op ons rekenen voor alle advies voor professionele keukeninrichting op maat, afgestemd op uw budget.

Grondplan

We stellen het grondplan van de keukeninfrastructuur en zelfbedieningsconcept op en houden hierbij rekening met alle normen, zoals de HACCP-wetgeving, een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

3D-ontwerp

Aan de hand van een 3D-visualisatie krijgt u zicht op de indeling en de ‘look & feel’ van uw project. Indien nodig kan het ontwerp in deze fase verder worden bijgestuurd en verfijnd.

Offerte

Zodra het ontwerp afgerond is, bieden we u een gedetailleerde, transparante prijsofferte waarbij de wensen van de eindgebruiker centraal staan.

Technische uitvoeringstekeningen

Een gedetailleerd inrichtings- en aansluitingsplan bevat alle technische gegevens van het project en wordt bezorgd aan alle betrokken partijen.

Uitvoering

Na goedkeuring van de offerte kunnen we overgaan tot de plaatsing en uitvoering. Ook hier staan we u graag bij met advies en kan u bij ons terecht voor alle vragen over de installatie.

Demonstratie

Voor de apparaten in gebruik worden genomen, komen we bij u langs voor een demonstratie aan u en uw medewerkers.

Service en onderhoud

Na de uitvoering van het project kan u terecht bij onze service- en onderhoudsdienst voor alle vragen en technische ondersteuning.

Om een lange levensduur en de optimale werking van uw toestellen te garanderen, bieden we een onderhoudscontract aan zodat uw keuken op elk moment in topconditie kan blijven.

Treden er toch storingen of defecten op? Dan staat onze herstellingsdienst 24/7 klaar om het probleem te verhelpen.