Een grootkeuken door D&L Concepts: onze troeven

Meer dan 10 jaar ervaring

Al meer dan tien jaar bouwen we grootkeukens voor bedrijven, horecazaken, woon- en zorgcentra, onderwijsinstellingen, overheidsbedrijven en retail.

Alle know-how onder één dak

D&L Concepts realiseert uw grootkeukenproject vanaf ontwerp tot uitvoering. U bent dus slechts van één partij en aanspreekpunt afhankelijk.

Betaalbare kwaliteit

Van in het begin staat kwaliteit bij D&L centraal. Dat geldt zowel voor het gebruik van de materialen als voor de apparatuur.

Authorized Partner Electrolux

Als Authorized Partner van Electrolux kan u bij D&L Concepts terecht voor het volledige, uitgebreide gamma van Electrolux keukenapparatuur.

Lasatelier in inoxmaatwerk

In 2009 start D&L Concepts met een eigen lasatelier. Hierdoor kunnen we alle wensen en maatwerk voor onze klanten realiseren

Gecertificeerd koeltechnisch bedrijf

In 2012 werd de dienstverlening van D&L Concepts uitgebreid met een eigen koelafdeling. In hetzelfde jaar behaalden we ons koelcertificaat.

Officiële aannemerserkenning

D&L Concepts beschikt over een aannemerserkenning klasse 4 type 3 en 4 voor overheidsopdrachten tot € 900.000 in koelinrichtingen en uitrustingen voor grootkeukens.

Eigen productaanbod

In 2017 starten we D&L Products op. In onze showroom in Herentals vindt u ons uitgebreid gamma aan kwalitatieve keukenapparatuur.